Afspraken en geldende principes bij inschrijving Activiteit

1. Inschrijven in een activiteit vooraf is steeds nodig

2. De bijdrage voor inschrijving is afhankelijk van of u lid of niet-lid bent of u genodigd bent.  Alle informatie over de juiste bijdrage vindt u terug op de site bij de event zelf.

3. Wanneer u zich inschrijft in een activiteit via de website of via een andere bron bijvoorbeeld een mail aan info@pmclub.be  worden uw gegevens opgenomen in de database van PMClub vzw.  (dit geldt ook wanneer u als genodigde ingeschreven wordt in een PMClub event), zie ook ons privacybeleid.

Met de door u opgegeven gegevens kunnen wij u op de hoogte houden van de juiste locatie, details van het event, u herinneringsmails sturen en indien de voorwaarden dit vereisen u een factuur te sturen.

4. Uw naam en bedrijfsnaam kunnen vermeld worden op de deelnemerslijst.   De lijst is beschikbaar de avond van het event en wordt vooraf aan de partners van PMClub  – die vermeld zijn op de PMClub site – voor inzage gestuurd.

5. Voor een activiteit zal uw persoonlijke badge worden uitgeprint en aan u overhandigd worden.

6. Tijdens een activiteit kunnen foto’s genomen worden , een aantal hiervan worden vervolgens voor publicatie op onze website geplaatst.  Indien u een foto waarop u staat wenst te laten verwijderen kan u dit melden aan het secretariaat op info@pmclub.be , die deze foto zal verwijderen.

7. Inschrijvingen in activiteiten zijn bindend.  Bij annulering minder van 8 dagen voor de activiteit blijft het volledige bedrag verschuldigd.  U kan zich steeds laten vervangen door een interne collega.  Ook wanneer u of uw collega niet aanwezig is op de activiteit blijft de factuur te betalen.

8. Alle bedragen op de www.pmclub.be website zijn exclusief BTW.

13. Op elk van onze nieuwsbrieven kan je steeds een opt-out doen.  Wij raden echter aan indien u een lidmaatschap lopende hebt om dit gedurende de duur van het lidmaatschap niet te doen, aangezien dat eveneens impact heeft op het verkrijgen van de uitnodigingen.