Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Leiderschap is een thema wat bedrijfswereld continue bezighoudt. Ook bij PMC nemen we dit graag onder de loep. De werkomgeving heeft in de afgelopen jaren veel verandering ondergaan en blijft dit doen. De wijze waarop je als verantwoordelijke in interactie treedt met je medewerkers/teamleden is hier een gevolg van. Alhoewel thuiswerk meer en meer werd toegepast, werd de verplichting ervan in maart 2020 ingevolge Covid 19 toch nog een transformatie voor velen op de werkvloer. Welke impact heeft het heersende virus gehad op onze organisatiestructuur en onze leidershapsattitude ingevolge verruiming van het ”afstands-samenwerken” ?

Heeft de pandemie onze leider besmet is de vraag. En … is dit ten goede? Of dienen we ook hier te werken aan een antivirus en het zo snel als mogelijk toe te dienen?

In dit learn&share event neemt mevrouw Els Devriendt – Gedelegeerd bestuurder Chevron Belgium BV en Gobal Account Manager Oronite – je mee in hoe zij in een internationale en nationale context tijdens de laatste 6 maanden haar medewerkers betrokken heeft gehouden en haar kern team heeft aangestuurd. Wat zijn de uitdagingen, de gelijkenissen, verschillen en valkuilen?
Vanuit overschouwende en wetenschappelijke hoek geeft Jeroen Camps meerdere communicatie tips en adviezen mee. Grensoverschrijdend leiderschap en rechtvaardige besluitvorming worden zij de ‘must haves’’ om te slagen als leider in de toekomst? Jeroen is docent Organisational Behaviour en HRM bij Thomas More en onderzoeker bij KUL.

Het wordt een interactieve dialoog rond leiderschap, communicatie en psychologisch welzijn in dit extra in tijden van vergrote digitale werkcontext. Het geheel wordt gefaciliteerd door Didier Vercruysse, bestuurder PMC, HR professional en docent.

Stel je vragen, wees benieuwd en wordt geïnspireerd door het panel.

CU 17 september.

Sprekers

Els De Vriendt, Gedelegeerd bestuurder Chevron Belgium BV en Gobal Account Manager Oronite

Jeroen Camps, docent Organisational Behaviour en HRM bij Thomas More en onderzoeker bij KUL

en facilitator Didier Vercruysse, bestuurder PMC, HR professional en docent

Didier vercruysse

Programma

  • Ontvangst: 18:30
  • Verwelkoming en praktische afspraken : 18:30-18:40
  • Beide sprekers aan het woord in een open dialoog : 18:40 – 19:30
  • doorlopende en afsluitende Q&A

Bijdrage

Gratis als Full-member. Deelname zit vervat in het jaarlidmaatschap.
Gratis als Digital-member. Deelname zit vervat in het jaarlidmaatschap.
Deelname als niet-lid aan deze digital dialogue :

  • HR professional/Interim HR Manager /Zelfstandig consultant in eigen naam actief :  95 euro
  • Consultant (*) enkel mits aangaan v/e geassocieerd lidmaatschap
  • Student < 25 jaar : 25 euro

* externe HR consultant/adviseur werkzaam in een organisatie als toeleveranciers aan HRM
Inschrijven vooraf is noodzakelijk.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.  Bijdrage te storten na factuur. Inschrijvingen zijn bindend.  Bij annulatie minder dan 8 dagen voor de activiteit blijft het volledige bedrag verschuldigd.  Je kan je steeds laten vervangen door een interne collega.

Locatie:

een Zoom-link wordt de dag zelf nadat je online ingeschreven hebt verstuurd

Inschrijven kan tot en met uiterlijk 16/09/2020 – 15:oo

Inschrijven

PMC Partners 2019-2020