Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Je interne en externe workforce samen aanzet!   Hoe ga jij als HR, als organisatie daarmee om?  Wat verwachten de mensen zelf?  Hoe ervaren ze dit?

Organisaties die vooruitgaan en successen nastreven, benutten de vele trends als kansen om altijd het juiste talent aan boord te hebben en geen talent te missen. Ook na de Covid-19 periode blijft de vraag “hoe ga je om met je volledige workforce?”.

Ben je HR directeur, op zoek naar een hr-beleid dat elk talent omarmt, al dan niet op de loonlijst? Heb je als HR argumenten nodig om je directie te overtuigen een vernieuwende talentstrategie te voeren?
Ben je CEO of ben je verantwoordelijk voor Talent Acquisition en wil je meer weten over de ontwikkelingen in de wereld van a-typisch werk en de kansen die dit biedt voor jouw organisatie? Schrijf je in voor het webinar en kom er meer over te weten. Ook het boek “Mis geen talent” is dan voor jou geschreven!

Marleen Deleu geeft inzage in trends in de wereld van werk en behandelt de specifieke bedrijfscase van VRT ivm het waarom, hoe en met welke resultaten zij deze omslag naar Integraal Talent Beheer gemaakt hebben. Haar ervaringen, praktijken en adviezen heeft ze samen met co-auteur Mark van Assema verwerkt in het boek ‘Mis geen talent’.
Het boek geeft een visie op hoe om te gaan met elke beschikbare vorm van talent in de nieuwe realiteit van werk en biedt een handleiding om Integraal Talent Beheer (ITB) door te voeren, vanaf de onderzoeksfase en het ontwikkelen van het concept tot aan het doorvoeren van de verandering in proces, mens en technologie.
Marleen Deleu heeft meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren van organisaties om de inhuur van externe talenten te optimaliseren en naar een strategisch niveau in de organisatie te brengen.
Wie het webinar volgt, krijgt een kortingscode voor bestelling van het boek.

Het webinar zal interactief gehouden worden.

Stuur ons je vraag, je bedenking, of wat je in dit perspectief bezig houdt VOORAF door via info@pmclub.be. Deze vragen zullen dan zeker op het einde van het webinar bij de Q&A aan bod komen.

Meer over de beide auteurs Marleen Deleu en Mark Van Assema en het boek op www.misgeentalent.eu

Ben je geregistreerd voor dit webinar dan ontvang je nadien een kortingscode voor het boek

Spreker

Marleen Deleu, The Flex Academy & Co-Founder/Director Trends& Insights NextConomy
en co-auteur van het boek “Mis geen Talent”

Webinar via ZOOM:

Timing : 16 april 17-18 uur
De exacte link zal je -na online registratie- de dag zelf doorgestuurd worden
Inschrijven vooraf is noodzakelijk.

Bijdrage

Ingevolge deze covid-19 periode heeft het bestuur besloten de reeks webinars voorjaar 2020 open en kosteloos aan te bieden.

Inschrijven

PMC Partners 2019-2020

Kalender mogelijk gemaakt door The Events Calendar