Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

😷🤒 Het event wordt geannuleerd ingevolge de inperking van de pandemie.  Hoe en wanneer de dit event opnieuw kunnen laten doorgaan wordt later meegedeeld. 🧐😷🤒

Woensdag 18 maart is de datum waarop je meer verneemt over “Integraal Talentbeheer”.  Je interne en externe workforce samen aanzet!   Hoe ga jij als HR, als organisatie daarmee om?  Wat verwachten de mensen zelf?  Hoe ervaren ze dit?

Succesvolle organisaties in deze moderne, dynamische arbeidsmarkt benutten de vele trends als kansen om altijd het juiste talent aan boord te hebben en zeker geen talent te missen.

Ben je HR directeur, op zoek naar een hr-beleid dat elk talent omarmt, al dan niet op de loonlijst? Heb je als HR argumenten nodig om je directie te overtuigen een vernieuwende talentstrategie te voeren?
Ben je CEO of ben je verantwoordelijk voor Talent Acquisition en wil je meer weten over de ontwikkelingen in de wereld van a-typisch werk en de kansen die dit biedt voor jouw organisatie? Dan is dit event voor jou en is het boek “Mis geen talent” voor jou geschreven!

Marleen Deleu geeft u vanavond een kijk op de ervaringen, praktijken en adviezen die ze verwerkt heeft in een boek ‘Mis geen talent’ wat ze samen met co-auteur Mark van Assema geschreven heeft.
Het boek geeft directies en hr-managers een visie hoe om te gaan met elke beschikbare vorm van talent in de nieuwe realiteit van werk, en biedt een handleiding om Integraal Talent Beheer (ITB) door te voeren, vanaf de onderzoeksfase en het ontwikkelen van het concept tot aan het doorvoeren van de verandering in proces, mens en technologie.
Marleen Deleu heeft meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren van organisaties om de inhuur van externe talenten te optimaliseren en naar een strategisch niveau in de organisatie te brengen.

Het boek is vanaf einde maart te koop.  Wil je alvast een exemplaar reserveren  pre-order kan hier.

Spreker

Marleen Deleu, The Flex Academy & Co-Founder/Director Trends& Insights NextConomy
en co-auteur van het boek “Mis geen Talent”

Ontvangst

Ontvangst: 19u   (! een halfuurtje later dan gewoonlijk)
Verwelkoming en presentatie: 19u30
Receptie en netwerkmoment: vanaf 21u10
Afsluit voorzien omstreeks 22u15

Bijdrage

Gratis als lid. Deelname zit vervat in het jaarlidmaatschap.
Deelname als niet-lid aan een avondactiviteit :

  • HR professional/Interim HR Manager /Zelfstandig consultant in eigen naam actief :  145 euro
  • Consultant (*) enkel mits aangaan v/e geassocieerd lidmaatschap
  • Student < 25 jaar : 25 euro

* externe HR consultant/adviseur werkzaam in een organisatie als toeleveranciers aan HRM
Inschrijven vooraf is noodzakelijk.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.  Bijdrage te storten na factuur. Inschrijvingen zijn bindend.  Bij annulatie minder dan 8 dagen voor de activiteit blijft het volledige bedrag verschuldigd.  Je kan je steeds laten vervangen door een interne collega.

Locatie:

The Tree (vestiging van San Marco), Mechelsesteenweg 380, 2500 Lier
Makkelijk bereikbaar via Ring Lier of via E19-afrit Rumst-Duffel (zie map)

Inschrijven is dan ook niet mogelijk ! 🤧😷PMC Partners 2019-2020