Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Hoe er optimaal gebruik van maken?

Nu het langverwachte wetsontwerp over de invoering van een mobiliteitsbudget eindelijk door de Commissie Financiën in de kamer werd goedgekeurd, is het tijd om te analyseren hoe je hier maximaal gebruik van kunt maken.

Met het mobiliteitsbudget kan de kost van de bedrijfswagen gespendeerd worden aan alternatieven, zoals een milieuvriendelijkere bedrijfswagen of duurzame mobiliteitsoplossingen zoals fietsen, e-bikes, openbaar vervoer … Het resterende saldo kan cash worden uitgekeerd. Dit biedt werkgevers de mogelijkheid om nu echt werk te maken van een duurzaam en groener mobiliteitsbeleid binnen de onderneming. Bovendien zijn een aantal alternatieven fiscaal interessant.

Hoe kan je optimaal gebruik maken van dit nieuwe instrument. Zij kaderen het binnen de ruimere waaier aan fiscale stimuli die reeds bestaan (fietsvergoeding, cash for car, aankoop (brom)fietsen, …). Ook wordt stil gestaan bij andere elementen die deel kunnen uitmaken van een ruimer mobiliteitsbeleid (flexibele arbeidstijden, telewerk, …).

Sprekers

Jan Hofkens, advocaat-vennoot, LYDIAN
Kato Aerts, senior Associate,LYDIAN

Ontvangst

Ontvangst: 18u30
Verwelkoming en presentatie: 19u15
Receptie en netwerkmoment: 20u45
Afsluit voorzien omstreeks 21u45

Bijdrage

Gratis als lid. Deelname zit vervat in het jaarlidmaatschap.
Deelname als niet-lid aan een avondactiviteit :

  • HR professional/Interim HR Manager /Zelfstandig consultant in eigen naam actief :  145 euro
  • Consultant (1) enkel mits aangaan v/e geassocieerd lidmaatschap
  • Student < 25 jaar : 25 euro

Inschrijven vooraf is noodzakelijk.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.  Bijdrage te storten na factuur. Inschrijvingen zijn bindend.  Bij annulatie minder dan 8 dagen voor de activiteit blijft het volledige bedrag verschuldigd.  Je kan je steeds laten vervangen door een interne collega.

Locatie:

The Tree te Lier – een brand van San Marco Village(zie map)

Inschrijven kan tot uiterlijk 20/04/2019

Inschrijven

PMC Partners