Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De neurowetenschap evolueert en laat ons steeds meer weten over hoe wij als mens functioneren. Wat gaat er om in ons brein? Hoe kunnen we vanuit deze wetenschap ervoor zorgen dat prestaties en gedragingen van het individu binnen de bedrijfscontext op een vlotte wijze tot synergie komt met de bedrijfsdoelstellingen. Hoe kunnen we als HR gebruik maken van deze kennis om een goede “matchmaker” te zijn tussen bedrijfsmanagement en personeel.

Prof. dr. Steven Poelmans geeft inzage in wat de neurowetenschappen te zeggen hebben over verschillende facetten van human resource management: socialisatie en integratie, training en development, evaluatie en coaching, flexibiliteit en werk/gezin balans, welzijn en stress-preventie.
Hij maakt de vertaalslag van neurobiologische principes en wetmatigheden naar de concrete toepassing op het integreren, opleiden en verzorgen van medewerkers met het brein in het achterhoofd.

Vanuit Federgon zal Ann Cattelain je laten kennismaken met het well-being-platform, een oplossing in het kader van werkbaar en wendbaar werk en de mensen erachter.
En last but not least, je krijgt een panelgesprek van experten en praktijkmensen aan het woord. Hoe doen zij het? Maar vooral, wat kan jij er zelf mee vanaf morgen!?

Sprekers

  • Steven Poelmans, Leadership & neuroscience professor, author and executive coach – Antwerp Management School – WIO- NeuroTrainingLab
  • Ann Cattelain, Federgon
  • een panel van experten : Elke Van Hoof (Prof VUB), Cris van Cleemput (Cyres), Annelies Misotten (Galapagos), Katelijn Nijsmans (Tipping Point, neuropsycholoog) en Isabelle Hoebrechts (361°)

Ontvangst

Ontvangst: 18u30
Verwelkoming en presentatie: 19u15
Receptie en netwerkmoment: 21u15
Afsluit voorzien omstreeks 22u45

Bijdrage

Gratis als lid. Deelname zit vervat in het jaarlidmaatschap.
Deelname als niet-lid aan een avondactiviteit :

  • HR professional/Interim HR Manager /Zelfstandig consultant in eigen naam actief :  145 euro
  • Uitzonderlijk: voor leden well-being platform Federgon gelden aparte voorwaarden
  • Consultant (*) enkel mits aangaan v/e geassocieerd lidmaatschap
  • Student < 25 jaar : 25 euro

* externe HR consultant/adviseur werkzaam in een organisatie als toeleveranciers aan HRM
Inschrijven vooraf is noodzakelijk.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.  Bijdrage te storten na factuur. Inschrijvingen zijn bindend.  Bij annulatie minder dan 8 dagen voor de activiteit blijft het volledige bedrag verschuldigd.  Je kan je steeds laten vervangen door een interne collega.

Locatie:

Antwerp Management School (AMS), Boogkeers 5 te 2000 Antwerpen

Inschrijven kan tot en met uiterlijk 19/02/2019

PMC Partners