In december 2016 startte HRPRo.be als een samenwerkingsverband tussen 7 HR-verenigingen en 2 partners. Vandaag breidt HRPro.be al uit. De Algemene Vergadering keurde de toetreding van 5 nieuwe leden goed. Het gaat om ADP BruBra, HR Public, Club van Personeelsmanagers, Epsilon en Forem.

Samen met de stichtende verenigingen HR Lab, PM Club, ProHR Oost-Vlaanderen, VDP Antwerpen, VHR West-Vlaanderen, Vocap en VOV bereiken de verenigingen nu om en bij de 3500 HR Professionals.

De partners VBO, VDAB en Forem zorgen ervoor dat de vereniging stevig verankerd is in de werking van de arbeidsmarkt.

hrpro.be is dus nu in alle regio’s van België actief en kan dus werkelijk de ambitie waarmaken om met één stem op te treden.

Vandaag werkt HRPro.be aan
– De uitbouw van een werking
– de professionalisering van het werkveld,
– de aansluiting op het internationale landschap,
– de inhoudelijke verdieping.

Op 30 november organiseert hrpro.be een eerste congres in Brussel. Het thema is langer werken.

Over HRPro.be

HRPro.be is de belgische vereniging voor HR Professionals in België. Het is een samenwzerkingsverband tussen 11 HR-verenigingen en 3 structurele partners. Samen bereikt deze vereniging 3500 HR Professionals. Via de samenwerking met partners Forem, VDAB en VBO is de vereniging stevig verankerd in het de werking van de Belgische en regionale arbeidsmarkt. De verniging heeft als doel de HR-community een stem te geven, verder te professionaliseren en HR en bedrijfswereld te laten netwerken.

Meer informatie:

www.hrpro.be  ┃ info@hrpro.be
HRPRo.be vzw
Stuiverstraat 8, 1000 Brussel

logo HRPro.be

SaveSave

Share This