PMC gooit het roer om: naar een keerpunt in HR en Leadership

PMC grijpt haar vijftigste verjaardag aan om samen met meer dan 200 professionals de toekomst resoluut te herdenken. En jij kan erbij zijn!

Razendsnel evoluerend werklandschap

Hybride werken, digitalisering en activity based working. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele evoluties die het werklandschap voorgoed hertekenen. En dat gaat gepaard met heel wat uitdagingen. Denk daarbij aan leidinggeven vanop afstand, de behoefte aan (de)connectie of het voortdurend laveren tussen verschillende werkomgevingen. Alle tips & tricks ten spijt, heerst er nog veel onzekerheid bij organisaties over de juiste aanpak. Dat komt doordat de veranderingen op de werkvloer zich vandaag nog steeds doorzetten. De vraag is dus niet: “Wat kan beter?”, maar veeleer: “Hoe moet het anders?”.

People Managers Community (PMC) als pionier

Go with the flow? Niet voor PMC. In 1972 bracht visionaire Chris Senecaut als één van de eersten alle professionals actief in personeelsbeleid samen om te inspireren en connecteren. Het feit dat deze community in de loop der jaren uitbreidde naar HR- en Peoplemanagement, zegt alles over de manier waarop het werkveld geëvolueerd is. Een halve eeuw later neemt PMC daar nog steeds een voortrekkersrol in. Door zichzelf kritisch in vraag te stellen en te durven nadenken over een nieuw verhaal, hoopt ze andere professionals te stimuleren om hetzelfde te doen.

Vier mee met PMC en zet koers naar een andere bestemming

Op 27 september blaast PMC vijftig kaarsjes uit. Kortom, dé gelegenheid voor een spetterend én exclusief feest. Op het programma? Een Boat Party in Antwerpen voor alle HR-professionals en People Managers die klaar zijn om koers te zetten naar een nieuwe toekomst. Reken op een avond boordevol muziek, bites & drinks, inspiratie en natuurlijk netwerkmogelijkheden. Let op, het aantal boardingpasses is beperkt. Snel inchecken, is de boodschap!

Wil jij erbij zijn?

Boek je boardingpass >>

Share This